Akce

Pravidelně pro Vás budeme připravovat zajímavé gastro zážitky

14.02.2019 15:00

Valentýn v Huse

Degustační menu pro dva

Oslavte svátek zamilovaných v Potrefené Huse. Čeká Vás unikátní čtyřchodové menu s přípitkem a dvěmi hlavními chody na výběr. Dáte se tresku Skrei, která se dá lovit pouze od ledna do března a je od 10. století vyhledávanou kulinářskou specialitou díky svému jedinečnému masu? Nebo raději zvolíte výtečný uleželý flank steak v čokoládové omáčce?

Více info

07.02.2019 19:00

Guláše

Spouštíme gulášový únor!

Od 7. února Vás zveme na gulášek do Vaší Potrefené Husy! Spouštíme gulášový únor! Je libo vynikající maďarský guláš v chlebovém kotlíku? Lehký krůtí guláš se zauzenou paprikou a opečenými špeclemi? Nebo ojedinělé španělské Estofado se skořicí, hřebíčkem, fazolkami, kozím sýrem a rozmarýnovým chlebem Coca? Přijďte k nám najít svého favorita...

Více info

25.01.2019 19:00

Zabíjačka

Masopustní zabíjačkové hody v Huse!

Od pátku 25.1. přijďte ochutnat dobrůtky z prasátka - prdelačka, gulášek, tlačenky, jitrničky, jelítka... V sobotu s venkovním prodejem i doprovodem harmonikáře pro atmosféru pravé české zabíjačky.

Více info

06.12.2018 16:00

TATARÁKY - na Vaše četné žádosti prodlužujeme!!!

Prosinec je doba vánočních večírků, setkání s přáteli, rodinou i kolegy. Tatarák je báječná věc pro tuto příležitost!

Až do konce prosince prodlužujeme naši další akci zaměřenou na exkluzivní tatarákové speciály. Co říkáte na unikátní zeleninový tatarák z červené řepy s espumou z čerstvého kozího sýra a delikátní tatarák z marinovaného lososa s růžovým pepřem, bílým jogurtem a nakládanou okurkou. Nám chutnají opravdu moc!

Více info

8.11.2018 15:00

Svatomartinské hody

Husa pečená celou noc a další speciality

Naše manažerka Bára Šrotýřová vás zve na výtečnou Svatomartinskou husu. Samozřejmě nebudou chybět ani mladá moravská vína a další speciality jako kachní roláda, husí prsa pečená do růžova a nebo pivní dort. Těšíme se na vaše rezervace!

Více info

18.10.2018 15:00

Barvy podzimu

Jídla ze zvěřiny, hub a dýní

Náš šéfkuchař Jakub Písařík si pro Vás připravil exkluzivní jídla ze zvěřiny, hub a dýní. Co říkáte na Kančí hřbet s gratinovanou tymianovou polentou a dýňovým pyré? Přijďte ochutnat celé menu již od čtvrtka 18. října!

Více info

25.9.2018 19:00

Zahájení testovacího provozu

Pokud budete mít cestu, zastavte se.

A je to tady! Dnes otevíráme pro veřejnost testovací provoz. Pokud budete mít cestu, zastavte se. Budeme moc rádi za jakékoli podměty pro zlepšení chodu restaurace, neváhejte tedy říci svůj názor :)

Více info

Soukromé akce

Plánujete-li firemní večírek, oslavu narozenin, svatbu nebo například promoci, zorganizujeme Vám akci přímo na míru. Po bližší specifikaci a osobní či telefonické schůzce Vám pomůžeme sestavit slavnostní menu dle Vašich požadavků, založíme Vám tabuli až pro 140 osob, postaráme se o výzdobu interiéru, pomůžeme Vám vybrat vhodnou hudbu. Naši proškolení zaměstnanci jsou připraveni zajistit kompletní organizaci Vaší hostiny a zaručit její bezproblémový průběh.

Objednat

PROSÍM KONTAKTUJTE NÁS