Podzimní nabídka

Zvěřina - dýně - houby

17.10.2019 16:30

Od 17. října se v Potrefené Huse Hradec Králové můžete těšit na tyto speciality připravené z typicky podzimních surovin:

Dýňová polévka s mandlovou gremuládou 

Tagliatta z dančí svíčkové se šípkovým gelem a karamelizovanou jarní cibulkou 

Srnčí ragout dušené na červeném víně s povidly, grilovanými žampiony podávané s bramborovými plackami na sádle

Mousse au chocolat z pravé belgické čokolády s karamelovou oplatkou a marinovaným rakytníkem

Zapíjet jednotlivé chody můžete pivem z naší pestré nabídky. Třeba speciálem ze spilky Grifel, nebo Černou Barborou. Přejeme dobrou chuť a pohodové chvíle strávené v naší rodinné atmosféře. 

Pohlídáme vám u nás stůl