Barvy podzimu

Jídla ze zvěřiny, hub a dýní

18.10.2018 15:00

Od 18. října se v Potrefené Huse Hradec Králové můžete těšit na tyto speciality připravené z typicky podzimních surovin:

Dýňová polévka s mandlovou gremolátou
Paštika z husích jater a zvěřiny s jablečným chutney s tymianem, brusinková omáčka a domácí chléb
Dančí ragout s jalovcem gratinované celerovým pyré, domácí chléb
Kančí hřbet s grilovanou tymianovou polentou a dýňovým pyré
Cheesecake z bílé čokolády s rakytníkovou pěnou
 

Zapíjet jednotlivé chody můžete pivem z naší pestré nabídky. Třeba speciálem ze spilky Grifel, nebo Černou Barborou. Přejeme dobrou chuť a pohodové chvíle strávené v naší rodinné atmosféře. 

Pohlídáme vám u nás stůl