JÍDELNÍ LÍSTEK

Podzimní menu zaměřené na českou kuchyni

Polévky

Poctivá kulajda - 65,-

Se zastřeným vejcem, koprem, houbami a brambory

Saláty

Caesar salát - 140,-

Římský salát, ančovičkový dresink, krutony a hobliny sýru Grana Padano + kuřecí maso 100g/ 45,- + lososovitý pstruh 100g/ 95,-

Malý řecký salát - 60,-

Na hrubo nakrájená čerstvá zelenina, sýr feta, červená cibule, olivy kalamata a olivový olej

Chuťovky k pivu

Pražené mandle - 89,-

S mořskou solí

Bramborové chipsy - 99,-

S pikantní salsou

Jídla k pivu

Hovězí tatarák - 175,-

U nás míchaný tatarák z vyzrálého hovězího masa s topinkami na oleji se stroužky česneku

Kuřecí stripsy - 140,-

Kousky kuřecích prsou v kukuřičné strouhánce, pikantní salsa

Hovězí carpaccio - 165,-

Na tenko krájená hovězí svíčková se sýrem Grana Padano, limetou, bazalkovým pestem a čerstvou rukolou (Doručujeme rozpečenou bagetku 20,-)

Velký kornout hranolek - 129,-

Hranolky ,,Dippers" se slupkou a dipem z Jalapegnos papriček a naší tatarskou omáčkou

Vepřové ,,Rillettes" - 129,-

Trhané vepřové maso v silné omáčce na opečeném chlebu s našimi pikantními okurkami a nakládanou šalotkou

Naše recepty

Vepřový řízek z krkovice - 170,-

Na másle dopékaný vepřový řízek z krkovice s bramborovou kaší a znojemskými okurkami

Hovězí svíčková - 179,-

Hovězí na smetaně protkané špekem, huštěná zeleninou, podávaná s houskovými knedlíky a divokými brusinkami

Kuřecí prso v bylinkové krustě - 190,-

S ragů z cuket, karotky a cibule, pečené brambory grenaille

Gratinované brambory - 40,-

se smetanou

Špagety Aglio olio s krevetami - 195,-

S česnekem, chilli, cuketou a krevetami

Pulled pork burger - 229,-

Trhané vepřové maso s bbq salsou, ledovým salátem, kyselou okurkou a vídeňskou cibulkou, bramborové hranolky a česnekový dip

Vegetariánské těstoviny Caserecce - 185,-

S kokosovým mlékem, žlutým curry, cuketou, karotkou a cherry tomaty a plocholistou petrželí

Steaky

Tomahawk steak - 255,-

Vepřová kotleta s kostí

Rumpsteak - 195,-

Vyzrálá hovězí kýta

Filátko z lososa - 185,-

Norský losos s kůží

Vepřová panenka - 140,-

Připravená metdou Sous - Vide

Kuřecí Supreme - 105,-

Kuřecí prso s kůží

Přílohy, omáčky, dresinky

Hranolky - 40,-

Rattatouille - 40

Restovaná cuketa, lilek, paprika a cibule

Grenaille - 40,-

Pečené brambory ve slupce

Kukuřičný klas - 40,-

s máslem

Česnekový dip - 30,-

Ze zakysané smetany a česneku

Pikantní dip - 30,-

Ze zakysané smetany s chilli

Demi glace - 40,-

Silná omáčka z kostí

Tatarská omáčka - 30,-

S cibulí a okurkami

Houbová omáčka - 40,-

Z lesních hub zjemněná smetanou

Pepřová omáčka - 40,-

Ze zeleného pepře

Dezerty

Nugátové knedlíčky - 85,-

Se sladkým tvarohovým krémem a jahodovým chutney

Panna Cotta - 65,-

Jemný smetanový krém s čerstvou vanilkou a omáčkou z lesních plodů