Týdenní menu

09.12.19 - 15.12.19

Nabídka platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 15 hodin. V době poledního menu přijímáme gastro poukázky.

Po dohodě rádi vyhovíme potravinovým intolerancím, alergiím nebo dietám

Po dobu poledního menu ledový čaj 0,2l ZDARMA.

Pondělí

Salát

Okurkový salát s kefírem - 35,-

Polévka

Jemný karotkový krém s curry pastou - 25,-

Hlavní chod

Boloňské špagety - Špagety s masovým ragú z výběrového hovězího masa s kořenovou zeleninou na červeném víně se sýrem Grana Padano - 119,-

Kuřecí steak na bylinkovém másle s restovanou cuketou a americkými brambory, jemně pikantní dip - 109,-

Smažené žampiony s vařenými brambory na másle a naší tatarkou omáčkou - 99,-

Kančí hřbet - do růžova pečený kančí hřbet s višňovou omáčkou, praženou kapustou a bramborovými kroketami - 195,-

Špagety pomodoro - vařené čerstvé těstoviny Pasta la Vista s rajčatovou omáčkou s česnekem, kuřecím masem a bazalkou - 155,-

Salát Ceasar - trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresingem s kousky grilovaného lososa - 165,-

Segedínský guláš - brasírované kousky vepřové plece a bůčku s křivickým kysaným zelím a naším houskovým knedlíkem - 125,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 55,-

Úterý

Salát

Okurkový salát s kefírem - 35,-

Polévka

Silný kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi - 25,-

Hlavní chod

Okoun Nilský pečený na másle s grilovanou zeleninou, bazalkovou omáčkou a bulgurem - 119,-

Vepřový steak z krkovice marinované v sójové omáčce a česneku a restovanými brambory s cibulí a slaninou - 109,-

Smažená vepřová játra s naší tatarskou omáčkou a mačkané brambory s lahůdkovou cibulkou - 99,-

Kančí hřbet - do růžova pečený kančí hřbet s višňovou omáčkou, praženou kapustou a bramborovými kroketami - 195,-

Špagety pomodoro - vařené čerstvé těstoviny Pasta la Vista s rajčatovou omáčkou s česnekem, kuřecím masem a bazalkou - 155,-

Salát Ceasar - trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresingem s kousky grilovaného lososa - 165,-

Segedínský guláš - brasírované kousky vepřové plece a bůčku s křivickým kysaným zelím a naším houskovým knedlíkem - 125,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 55,-

Středa

Salát

Okurkový salát s kefírem - 35,-

Polévka

Minestrone polévka - 25,-

Hlavní chod

Selečí roláda - rolované selečí maso pečené na kořenové zelenině s naším bramborovým knedlíkem a listovým špenátem - 119,-

Kuřecí řízečky - smažená kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem s řepíkatým celerem a zálivkou z dijonské hořčice - 109,-

Opečená vinná klobása s bramborovou kaší a kyselými okurkami - 99,-

Kančí hřbet - do růžova pečený kančí hřbet s višňovou omáčkou, praženou kapustou a bramborovými kroketami - 195,-

Špagety pomodoro - vařené čerstvé těstoviny Pasta la Vista s rajčatovou omáčkou s česnekem, kuřecím masem a bazalkou - 155,-

Salát Ceasar - trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresingem s kousky grilovaného lososa - 165,-

Segedínský guláš - brasírované kousky vepřové plece a bůčku s křivickým kysaným zelím a naším houskovým knedlíkem - 125,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 55,-

Čtvrtek

Salát

Okurkový salát s kefírem - 35,-

Polévka

Staročeská česnečka s chlebovými krutony - 25,-

Hlavní chod

Kachní prsa - vypražené kousky kachních prsou ve škrobové mouce s ústřičnou omáčkou, zeleninou a jasmínovou rýží - 119,-

Plněná tortilla s grilovaným kuřecím masem ze stehen s čerstvou zeleninou, česnekovým dipem a hranolky - 109,-

Smažený sýr Eidam s vařenými petrželkovými brambory a tatarskou omáčkou - 99,-

Kančí hřbet - do růžova pečený kančí hřbet s višňovou omáčkou, praženou kapustou a bramborovými kroketami - 195,-

Špagety pomodoro - vařené čerstvé těstoviny Pasta la Vista s rajčatovou omáčkou s česnekem, kuřecím masem a bazalkou - 155,-

Salát Ceasar - trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresingem s kousky grilovaného lososa - 165,-

Segedínský guláš - brasírované kousky vepřové plece a bůčku s křivickým kysaným zelím a naším houskovým knedlíkem - 125,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 55,-

Pátek

Salát

Okurkový salát s kefírem - 35,-

Polévka

Hrachová polévka s opečenou klobásou - 25,-

Hlavní chod

Hovězí tokáň - brasírovaná hovězí kližka v paprikové omáčce s lesními houbami a naším houskovým knedlíkem - 119,-

Gordon Bleu - smažená kuřecí kapsa plněná výběrovým sýrem a pražskou šunkou, podávaná s bramborovou kaší a malým listovým salátem - 109,-

Vepřový steak z vykostěné vepřové kotlety s fazolkami na slanině a pečenými brambory - 105,-

Kančí hřbet - do růžova pečený kančí hřbet s višňovou omáčkou, praženou kapustou a bramborovými kroketami - 195,-

Špagety pomodoro - vařené čerstvé těstoviny Pasta la Vista s rajčatovou omáčkou s česnekem, kuřecím masem a bazalkou - 155,-

Salát Ceasar - trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresingem s kousky grilovaného lososa - 165,-

Segedínský guláš - brasírované kousky vepřové plece a bůčku s křivickým kysaným zelím a naším houskovým knedlíkem - 125,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou - 55,-