Týdenní menu

15.07.19 - 21.07.19

Nabídka platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 15 hodin. V době poledního menu přijímáme gastro poukázky.

Po dohodě rádi vyhovíme potravinovým intolerancím, alergiím nebo dietám.

AKCE! Od 11. do 12. hod. 0,2l domácího ledového čaje k menu zdarma!!!

Pondělí

Tip šéfkuchaře

Grilované filátko Okouna Nilského a cuketovými Tagliatellemi, pečenými cherry rajčátky a holandskou omáčkou - 195,-

Špaghetti Aglio Olio s parmskou šunkou (Pasta Fidli) - 180,-

Kuřecí roláda plněná špenátem s bramborovou kaší a zelným salátem - 155,-

Zeleninový salát s cous - cousem, pečenou červenou řepou a zakysanou smetanou - 150,-

Salát

malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Krém z pečené mrkve s curry - 25,-

Hlavní chod

Marinovaný kuřecí stehenní steak s grilovanou zeleninou a šťouchanými brambory - 119,-

Míchaný zeleninový salát s rajčaty, bazalkovým pestem a mozzarelou - 109,-

Smažený květák s vařenými brambory a tatarskou omáčkou - 99,-

Dezert

Makovec s limetkovým sorbetem - 55,-

Úterý

Tip šéfkuchaře

Grilované filátko Okouna Nilského a cuketovými Tagliatellemi, pečenými cherry rajčátky a holandskou omáčkou - 195,-

Špaghetti Aglio Olio s parmskou šunkou (Pasta Fidli) - 180,-

Kuřecí roláda plněná špenátem s bramborovou kaší a zelným salátem - 155,-

Zeleninový salát s cous - cousem, pečenou červenou řepou a zakysanou smetanou - 150,-

Salát

malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Silný kuřecí vývar s fritátovými nudlemi - 25,-

Hlavní chod

Kuře na paprice s restovanými špeclemi - 119,-

Halušky s uzeným masem a kysaným zelím - 109,-

Čočka na kyselo s opečenou klobásou a kyselou okurkou - 99,-

Dezert

Makovec s limetkovým sorbetem - 55,-

Středa

Tip šéfkuchaře

Grilované filátko Okouna Nilského a cuketovými Tagliatellemi, pečenými cherry rajčátky a holandskou omáčkou - 195,-

Špaghetti Aglio Olio s parmskou šunkou (Pasta Fidli) - 180,-

Kuřecí roláda plněná špenátem s bramborovou kaší a zelným salátem - 155,-

Zeleninový salát s cous - cousem, pečenou červenou řepou a zakysanou smetanou - 150,-

Salát

malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Gulášová polévka - 25,-

Hlavní chod

Stroganoff z vepřové panenky se smaženými hranolky - 119,-

Kuřecí řízek s lehkým bramborovým salátem - 109,-

Cizrna v rajčatové omáčce se zeleninou a pita chlebem - 99,-

Dezert

Makovec s limetkovým sorbetem - 55,-

Čtvrtek

Tip šéfkuchaře

Grilované filátko Okouna Nilského a cuketovými Tagliatellemi, pečenými cherry rajčátky a holandskou omáčkou - 195,-

Špaghetti Aglio Olio s parmskou šunkou (Pasta Fidli) - 180,-

Kuřecí roláda plněná špenátem s bramborovou kaší a zelným salátem - 155,-

Zeleninový salát s cous - cousem, pečenou červenou řepou a zakysanou smetanou - 150,-

Salát

malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Krémová cibulačka se sýrovým krutonem - 25,-

Hlavní chod

Vepřový bůček s kysaným zelím a houskovým knedlíkem - 119,-

Smažené skotské vejce s vařenými brambory a tatarskou omáčkou - 109,-

Tagliatelle s pestem ze sušených rajčat a pečenými ořechy - 99,-

Dezert

Makovec s limetkovým sorbetem - 55,-

Pátek

Tip šéfkuchaře

Grilované filátko Okouna Nilského a cuketovými Tagliatellemi, pečenými cherry rajčátky a holandskou omáčkou - 195,-

Špaghetti Aglio Olio s parmskou šunkou (Pasta Fidli) - 180,-

Kuřecí roláda plněná špenátem s bramborovou kaší a zelným salátem - 155,-

Zeleninový salát s cous - cousem, pečenou červenou řepou a zakysanou smetanou - 150,-

salát

malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Hrášková polévka - 25,-

Hlavní chod

Pečený pstruh na másle s paprikovým pyre a citronovou omáčkou - 119,-

Míchaný zeleninový salát s vepřovým roastbeefem - 109,-

Vepřová játra na roštu s hranolky a tatarskou omáčkou - 99,-

Dezert

Makovec s limetkovým sorbetem - 55,-