Týdenní menu

11.02.19 - 17.02.19

Nabídka platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 15 hodin. V době poledního menu přijímáme gastro poukázky.

Po dohodě rádi vyhovíme potravinovým intolerancím, alergiím nebo dietám.

Pondělí

Tip šéfkuchaře

Do růžova pečená kachní prsa s karotkovým pyré, růžičkovou kapustou a brambory grenaille (7,9) - 185,-

Saláty

Malý okurkový salát - 35,-

Polévka

Minestrone (9) - 25,-

Hlavní chod

Naše sekaná pečeně s bramborovým salátem (1,3,7,9) - 125,-

Kousky vepřové panenky v těstíčku se sojovou omáčkou a zeleninou podávané s jasmínovou rýží (7,9) - 119,-

Kuřecí prsíčko zapečené rajčaty a mozzarelou se šťouchanými brambory (3,7) - 109,-

Opečené jelítko s vařenými brambory (1,3,7) - 99,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7) - 60,-

Úterý

Tip šéfkuchaře

Do růžova pečená kachní prsa s karotkovým pyré, růžičkovou kapustou a brambory grenaille (7,9) - 185,-

Saláty

Malý okurkový salát - 35,-

Polévka

Polévka z pečeného česneku (1,7,9) - 25,-

Hlavní chod

Naše sekaná pečeně s bramborovým salátem (1,3,7,9) - 125,-

Kuřecí stripsy na míchaném zeleninovém salátku s jogurtovým dresinkem - 119,-

Cmunda po kaplicku - 109,-

Tagliatelle s pestem ze sušených rajčat, pečenými ořechy a rukolou - 99,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7) - 60,-

Středa

Tip šéfkuchaře

Do růžova pečená kachní prsa s karotkovým pyré, růžičkovou kapustou a brambory grenaille (7,9) - 185,-

Saláty

Malý okurkový salát - 35,-

Polévka

Fazolová polévka (1,7,9) - 25,-

Hlavní chod

Naše sekaná pečeně s bramborovým salátem (1,3,7,9) - 125,-

Hovězí pečeně s česnekovou omáčkou a jasmínovou rýží (1,7,9) - 119,-

Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší (1,3,7) - 109,-

Šunkafleky s kyselou okurkou (1,3,7) - 99,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7) - 60,-

Čtvrtek

Tip šéfkuchaře

Do růžova pečená kachní prsa s karotkovým pyré, růžičkovou kapustou a brambory grenaille (7,9) - 185,-

Saláty

Malý okurkový salát - 35,-

Polévka

Silný kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,7,9) - 25,-

Hlavní chod

Naše sekaná pečeně s bramborovým salátem (1,3,7,9) - 125,-

Pečené kuřecí stehno na medu s kořenovou zeleninou a brambory grenaille (1,3,7) - 119,-

Vinná klobása s bramborovou kaší (1,3,7) - 109,-

Drůbeží játra na víně s dušenou rýží (1,7,9) - 99,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7) - 60,-

Pátek

Tip šéfkuchaře

Do růžova pečená kachní prsa s karotkovým pyré, růžičkovou kapustou a brambory grenaille (7,9) - 185,-

Saláty

Malý okurkový salát - 35,-

Polévka

Celerový krém s pomerančovým freshem (1,7,9) - 25,-

Hlavní chod

Naše sekaná pečeně s bramborovým salátem (1,3,7,9) - 125,-

Rozpečený hermelín s americkými brambory a brusinkovou majonézou (1,3,7) - 119,-

Koprová omáčka se zastřenými vejci a vařenými brambory (1,3,7) - 109,-

Zapečené brambory s uzeným masem a nakládanou řepou (1,3,7) - 99,-

Dezert

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou (3,7) - 60,-

Sobota

Předkrm

Sušená panenka s jablečno - švestkovým chutney a opečenou bagetkou (1,3,7,10) - 90,-

Hlavní chod

Treska ,, Skrei" s karamelizovaným květákem, romanescem, bramborovým fondatem a omáčkou burreblanc (4,7,9) - 275,-

Flank steak s celerem pečeným v chlebovém těstě, sušenými rajčaty a čokoládovou omáčkou (7,9,10) - 245,-

Dezert

Náš nugát s hruškami marinovanými v Baronu Hildprant (7,8) - 85,-

Neděle

Předkrm

Sušená panenka s jablečno - švestkovým chutney a opečenou bagetkou (1,3,7,10) - 90,-

Hlavní chod

Treska ,, Skrei" s karamelizovaným květákem, romanescem, bramborovým fondatem a omáčkou burreblanc (4,7,9) - 275,-

Flank steak s celerem pečeným v chlebovém těstě, sušenými rajčaty a čokoládovou omáčkou (7,9,10) - 245,-

Dezert

Náš nugát s hruškami marinovanými v Baronu Hildprant (7,8) - 85,-