Týdenní menu

14.10.19 - 20.10.19

Nabídka platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 15 hodin. V době poledního menu přijímáme gastro poukázky.

Po dohodě rádi vyhovíme potravinovým intolerancím, alergiím nebo dietám

Po dobu poledního menu ledový čaj 0,2l ZDARMA.

Pondělí

Salát

Rajčatový salát se zakysanou smetanou - 35,-

Polévka

Frankfurtská polévka s opečeným vepřovým párkem - 25,-

Hlavní jídlo

Grilované kuřecí prso zapečené s krustou uzeného sýra a hrubozrnou hořčicí podávané s bramborovými hranolky a jemnou máslovou omáčkou - 119,-

Vepřový wok - kousky grilovaného vepřového masa se zeleninou, ústřičnou omáčkou a pečenou jasmínovou rýží - 109,-

Smažený květák v sezamové strouhance s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou - 99,-

Plátky pečené hovězí maminhy na teplém salátu z brambor, červené řepy, máslové dýně a šalotky - 175,-

Ravioli plněné špenátem a riccotou ve smetanové omáčce se sýrem Grana Padano a ruccolým salátkem - 155,-

Kuskusový salát s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a filírovaným grilovaným kuřecím prsem v balsamikové marinádě - 155,-

Bratislavská vepřová plec - špikovaná vepřová plec uzeným špekem se smetanovou omáčkou, hráškem a karotkou s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Makovec se zmrzlinou z tvarohu - 55,-

Úterý

Salát

Rajčatový salát se zakysanou smetanou - 35,-

Polévka

Silný kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a vaječnou sedlinou - 25,-

Hlavní jídlo

Pečené kuřecí stehno na paprice s jemnou smetanovou omáčkou a těstovinami - 119,-

Uzená vepřová krkovice s omáčkou z čerstvého křenu, zjemněná smetanou podávaná s houskovými knedlíky - 109,-

Drůbeží játra restovaná na červeném víně s červenou cibulí a čerstvou paprikou, hranolky a tatarská omáčka - 99,-

Plátky pečené hovězí maminhy na teplém salátu z brambor, červené řepy, máslové dýně a šalotky - 175,-

Ravioli plněné špenátem a riccotou ve smetanové omáčce se sýrem Grana Padano a ruccolým salátkem - 155,-

Kuskusový salát s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a filírovaným grilovaným kuřecím prsem v balsamikové marinádě - 155,-

Bratislavská vepřová plec - špikovaná vepřová plec uzeným špekem se smetanovou omáčkou, hráškem a karotkou s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Makovec se zmrzlinou z tvarohu - 55,-

Středa

Salát

Rajčatový salát se zakysanou smetanou - 35,-

Polévka

Rajská s těstovinou - 25,-

Hlavní jídlo

Moravský vrabec - pomalu pečené kousky vepřové plece a bůčku s cibulí, česnekem podávané s listovým špenátem a naším bramborovým knedlíkem - 119,-

Smažený kuřecí řízek z vykoštěných stehen podávaný se smetanovou bramborou kaší a kyselými okurky - 109,-

Penne těstoviny v sýrové omáčce s kousky kuřecích prsou a čerstvým špenátem - 99,-

Plátky pečené hovězí maminhy na teplém salátu z brambor, červené řepy, máslové dýně a šalotky - 175,-

Ravioli plněné špenátem a riccotou ve smetanové omáčce se sýrem Grana Padano a ruccolým salátkem - 155,-

Kuskusový salát s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a filírovaným grilovaným kuřecím prsem v balsamikové marinádě - 155,-

Bratislavská vepřová plec - špikovaná vepřová plec uzeným špekem se smetanovou omáčkou, hráškem a karotkou s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Makovec se zmrzlinou z tvarohu - 55,-

Čtvrtek

Salát

Rajčatový salát se zakysanou smetanou - 35,-

Polévka

Staročeská česnečka s chlebovými krutóny - 25,-

Hlavní jídlo

Brasírovaná falešná hovězí svíčková špikovaná uzeným špekem a zázvorem v silném cibulovém základu s jasmínovou rýží - 119,-

Kuřecí roláda plněná špenátem a drůbežími játry s bramborovou kaší a restovanými žampióny - 109,-

Smažený jihočeský eidam v strouhance z rohlíků s vařenými pažitkovými bramborami a naší tatarskou omáčkou - 99,-

Plátky pečené hovězí maminhy na teplém salátu z brambor, červené řepy, máslové dýně a šalotky - 175,-

Ravioli plněné špenátem a riccotou ve smetanové omáčce se sýrem Grana Padano a ruccolým salátkem - 109,-

Kuskusový salát s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a filírovaným grilovaným kuřecím prsem v balsamikové marinádě - 155,-

Bratislavská vepřová plec - špikovaná vepřová plec uzeným špekem se smetanovou omáčkou, hráškem a karotkou s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Makovec se zmrzlinou z tvarohu - 55,-

Pátek

Salát

akovec se zmrzlinou z tvarohu 55,- 9. Rajčatový salát se zakysanou smetanou - 35,-

Polévka

Květáková polévka zjemněná smetanou - 25,-

Hlavní jídlo

Beef bourguignon - brasírovaná falešná hovězí svíčková na červeném víně se smetanovým bramborovým pyré zdobená restovanou kořenovou zeleninou a žampióny - 119,-

Přes noc vařená krůtí prsa podávaná s houbovým bulgurem a dušenou zeleninou - 109,-

Steak z vepřové krkovice marinovaný v čerstvých bylinkách se silným výpekem, pečenou bramborou s česnekovým tvarohem; - 99,-

Plátky pečené hovězí maminhy na teplém salátu z brambor, červené řepy, máslové dýně a šalotky - 175,-

Ravioli plněné špenátem a riccotou ve smetanové omáčce se sýrem Grana Padano a ruccolým salátkem - 155,-

Kuskusový salát s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a filírovaným grilovaným kuřecím prsem v balsamikové marinád - 155,-

Bratislavská vepřová plec - špikovaná vepřová plec uzeným špekem se smetanovou omáčkou, hráškem a karotkou s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Makovec se zmrzlinou z tvarohu - 55,-