Týdenní menu

20.01.20 - 26.01.20

Nabídka platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 15 hodin. V době poledního menu přijímáme gastro poukázky.

Po dohodě rádi vyhovíme potravinovým intolerancím, alergiím nebo dietám

Po dobu poledního menu ledový čaj 0,2l ZDARMA.

Pondělí

Salát

Malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Krémová polévka z karamelizované mrkve, huštěná bramborem - 25,-

Hlavní chod

Řízek z vepřové kotlety - marinovaná vepřová kotleta v česneku a sójové omáčce smažená v trojobalu, podávaná se smetanovou bramborovou kaší - 119,-

Grilované kuřecí prsa - pomalu pečená kuřecí prsa s křupavou kůží s cuketovým ragout a opečenými brambory - 109,-

Penne "Putanesca" - vařené vaječné těstoviny v rajčatové omáčce s olivami, česnekem, šalotkou, chilli a ančovičkami - 99,-

Telecí játra po Berlínsku - do růžova pečená telecí játra s karamelizovanými jablky a cibulí, podávané se šťouchanými brambory a malým zeleninovým salátkem - 170,-

Farmářský salát - variace listových salátů s nakládanou kukuřicí, fazolovými lusky, rajčaty a paprikami, s filírovaným kuřecím prsíčkem spojené dresinkem z bílého jogurtu - 155,-

Pasta - Špagety Aglio Olio s krevetami - Čerstvé těstoviny Pasta La Vista ovoněné česnekem, chilli papričkou a grilovanými krevetami - 190,-

Hamburská vepřová kýta na silném zeleninovém základu se smetanou podávaná s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Creme Brulle vanilkový s krustou z hnědého cukru s čerstvým drobným ovocem - 60,-

Úterý

Salát

Malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Silný kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi - 25,-

Hlavní chod

Cikánská pečeně - brasírovaná falešná hovězí svíčková špikovaná klínky špeku v silném cibulovém základu s čerstvými paprikami a rajčaty s jasmínovou rýží - 119,-

Kuřecí stehno - do křupava pečené kuřecí stehno s karamelizovanou kořenovou , pečenými Grenaillemi se silnou máslovou omáčkou - 109,-

Kapustový řízek - Řízek z mletého výběrového vepřového masa s blanšírovanou kapustou a pažitkovými brambory - 99,-

Telecí játra po Berlínsku - do růžova pečená telecí játra s karamelizovanými jablky a cibulí, podávané se šťouchanými brambory a malým zeleninovým salátkem - 170,-

Farmářský salát - variace listových salátů s nakládanou kukuřicí, fazolovými lusky, rajčaty a paprikami, s filírovaným kuřecím prsíčkem spojené dresinkem z bílého jogurtu - 155,-

Pasta - Špagety Aglio Olio s krevetami - Čerstvé těstoviny Pasta La Vista ovoněné česnekem, chilli papričkou a grilovanými krevetami - 190,-

Hamburská vepřová kýta na silném zeleninovém základu se smetanou podávaná s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Creme Brulle vanilkový s krustou z hnědého cukru s čerstvým drobným ovocem - 60,-

Středa

Salát

Malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Fazolová polévka - 25,-

Hlavní chod

Krkovice s bramborovými noky - pečené ragú z vepřové krkovice marinované v čerstvých bylinkách s rajčaty, česnekem a cibulí podávaná s bramborovými noky - 119,-

Grilovaný stehenní kuřecí steak podávaný s pečenou zeleninou "Ratatouille" a vařenými brambory - 109,-

Houbový kuba - zapečené kroupy s lesními hříbky, česnekem a majoránkou s naší vepřovou šunkou - 99,-

Telecí játra po Berlínsku - do růžova pečená telecí játra s karamelizovanými jablky a cibulí, podávané se šťouchanými brambory a malým zeleninovým salátkem - 170,-

Farmářský salát - variace listových salátů s nakládanou kukuřicí, fazolovými lusky, rajčaty a paprikami, s filírovaným kuřecím prsíčkem spojené dresinkem z bílého jogurtu - 155,-

Pasta - Špagety Aglio Olio s krevetami - Čerstvé těstoviny Pasta La Vista ovoněné česnekem, chilli papričkou a grilovanými krevetami - 190,-

Hamburská vepřová kýta na silném zeleninovém základu se smetanou podávaná s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Creme Brulle vanilkový s krustou z hnědého cukru s čerstvým drobným ovocem - 60,-

Čtvrtek

Salát

Malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Uzená polévka s kroupami - 25,-

Hlavní chod

Kuřecí kapsa - smažená kuřecí kapsa plněná plísňovým sýrem, podávaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou - 109,-

Zapečená blanšírovaná brokolice v bešamelu s vařenými vejci, sýrem Grana Padano a strouhankou - 99,-

Telecí játra po Berlínsku - do růžova pečená telecí játra s karamelizovanými jablky a cibulí, podávané se šťouchanými brambory a malým zeleninovým salátkem - 170,-

Farmářský salát - variace listových salátů s nakládanou kukuřicí, fazolovými lusky, rajčaty a paprikami, s filírovaným kuřecím prsíčkem spojené dresinkem z bílého jogurtu - 155,-

Pasta - Špagety Aglio Olio s krevetami - Čerstvé těstoviny Pasta La Vista ovoněné česnekem, chilli papričkou a grilovanými krevetami - 190,-

Hamburská vepřová kýta na silném zeleninovém základu se smetanou podávaná s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Konfitovaný bůček - jihočeský bůček pečený na šalotce, podávaný s listovým špenátem a chlupatými knedlíky - 119,-

Dezert

Creme Brulle vanilkový s krustou z hnědého cukru s čerstvým drobným ovocem - 60,-

Pátek

Salát

Malý rajčatový salát - 35,-

Polévka

Špenátová polévka zjemněná zakysanou smetanou - 25,-

Hlavní chod

Okoun Nilský - na másle pečená filátka Okouna nilského s teplou máslovou zeleninou a kus kusem - 119,-

Kuřecí wok - kousky kuřecích prsou v sójové omáčce se zázvorem, pórkem a červenou cibulí, podávané s jasmínovou rýží - 109,-

Pečená kotleta - steak z vepřového karé s pepřovou omáčkou a šťouchanými brambory ovoněné špekem - 99,-

Telecí játra po Berlínsku - do růžova pečená telecí játra s karamelizovanými jablky a cibulí, podávané se šťouchanými brambory a malým zeleninovým salátkem - 170,-

Farmářský salát - variace listových salátů s nakládanou kukuřicí, fazolovými lusky, rajčaty a paprikami, s filírovaným kuřecím prsíčkem spojené dresinkem z bílého jogurtu - 155,-

Pasta - Špagety Aglio Olio s krevetami - Čerstvé těstoviny Pasta La Vista ovoněné česnekem, chilli papričkou a grilovanými krevetami - 190,-

Hamburská vepřová kýta na silném zeleninovém základu se smetanou podávaná s našimi houskovými knedlíky - 125,-

Dezert

Creme Brulle vanilkový s krustou z hnědého cukru s čerstvým drobným ovocem - 60,-